Üzletszabályzat

Üdvözlünk az UsaSportFan Kft. internetes áruházában. Kérünk, hogy a megrendelésed elküldése előtt olvasd el Üzletszabályzatunkat.

 

Az usasportfan.hu webáruházat az UsaSportFan Kft. üzemelteti.

 

Vásárlási feltételek


A UsaSportFan webáruházban történő vásárlás elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.usasportfan.hu címen. Az e-mailen, leadott rendeléseket is el tudjuk elfogadni.

A UsaSportFan Webáruházban ill. üzletében mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és elfogadja az üzletszabályzatot és azt magára nézve kötelező jellegűnek veszi.
A regisztráció során rendszerünk a vásárló következő adatait rögzíti végfelhasználói regisztráció esetén:  

 

- a vásárló felhasználói neve

- jelszava

- elektronikus levelezési címe

- neve

- címe

- elérhetőségi telefonszáma

                                

A regisztráció elküldésekor a rendszer az általad megadott e-mail címre egy üzenetet küld, amelyben a regisztrációkor megadott adatai szerepelnek. Ekkor ellenőrizheted, hogy mindent helyesen adtál-e meg, és hiba esetén a usasportfan.hu rendszerébe bejelentkezve bármikor módosíthatod.

Az üzletben történő személyes vásárlás esetében a regisztráció helyben, a vásárlás alkalmával is elvégezhető.

A megrendelésedre automatikus visszaigazolást küldünk, amely tartalmazza a rendelt árut, annak értékét a szállítási költséggel együtt.  20.000 Ft feletti vásárlás esetén szállítási költséget nem számítunk fel, kivéve azoknál a termékeknél, amelyeknél ezt a termékleírásban feltüntetjük.

 

A rendszer csak olyan és annyi termékre fogad el megrendelést, amilyen és amekkora készlet a termékből rendelkezésre áll. A készlet adatok frissítése, aktualizálása naponta történik. Napon belüli rendelések esetén előfordulhat, hogy bár a rendszer olyan termékre vett fel rendelést, amelyből az adott nap folyamán a készlet elfogyott. Ebben az esetben felvesszük Veled a kapcsolatot egyeztetés céljából. Amennyiben a megrendelt terméket más termékkel nem tudjuk helyettesíteni, és időközben a rendelés ellenértékét már megfizetted, a beérkező összeget a számládára visszautaljuk.

 

A megrendelés feldolgozását 1 munkanapon belül megkezdjük, amelyről a rendszer, értesítő mailt küld. A vételár mindig a termék mellett feltüntetett bruttó ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is. Az adott áru megrendelésének időpontja az áru megvásárlására vonatkozó igényének hozzánk történő megérkezésének időpontja. A terméket a rendeléstől számított 7 napon belül ki kell fizetni, ezt követően a rendelést a rendszerünk törli.

 

Szállítás

 

A megrendelt terméket postai úton vagy futárszolgálat igénybevételével juttatjuk el Hozzád. A szállítási költség az áru értékének 10%-a, de minimum 900 Ft. 20.000 Ft-os rendelés felett a szállítás ingyenes.  Az utánvétel pótdíja 450 Ft a szállítási költség mellett. A szállítási költség utánvételi díjjal együtt számított felső határa 1.600 Ft. Személyes átvételre az üzletünkben, a 1131. Budapest, Futár u. 33-35. szám alatt van lehetőség. A megrendeléseket a beérkezéstől számított 1-2 munkanapon belül teljesítjük. Csak olyan termékeket értékesítünk, amelyekből készlettel rendelkezünk.

 

Fizetés

 

- banki átutalással, az UsaSportFan Kft. Erste Bank-nál vezetett 11600006-00000000-35876027 számú számlájára

- Pay-Pal-lal. Amennyiben rendelkezel Pay-Pal számlával, a fizetés során ezt az opciót választva egy Pay-Pay számlát (amely nem helyettesíti a kereskedelmi számlát) küldünk a részedre, amelyre ráklikkelve a Pay-Pal rendszerében elektronikus úton teljesítheted a fizetést

- utánvétellel

- készpénzfizetés, személyes átvétel esetén

 

Adatvédelem

 

Az usasportfan.hu internetes oldalt üzemeltetető UsaSportFan Kft. tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról.

 

Az usasportfan.hu online webáruház a regisztráció során az általad megadott adatokat az 1992. évi LXIII. és az 1998 évi VI. adatvédelemről szóló törvényt figyelembe véve kezeli és biztonsággal tárolja.

 

A nyilvántartásunkhoz szükséges adatszolgáltatás önkéntes. Az adatbázisunkban meglévő adatokat (neved, email címed, azonosítód) kizárólag közvetlen üzletszerzési célra, statisztikai kimutatások készítésére használjuk, e célok megvalósulásához szükséges ideig. Szolgáltatásaink igénybevételével hozzájárulásodat adod adataid fent meghatározott felhasználásához. A kezelt adatokat kizárólag az adatkezelő, illetve az adatfeldolgozó érintett alkalmazottai ismerhetik meg, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Személyes adataidat a felhasználás céljának megszűnése után vagy kérésedre adatbázisunkból töröljük.


Kérjük kezeld megfelelő biztonsággal regisztrációs adataid a visszaélések és kellemetlenségek elkerülése érdekében.

 

 

Garancia

 

Az usasportfan.hu internetes áruházában kizárólag kiváló minőségű, a sportági szövetségek engedélyével forgalmazott, eredeti termékeket árusítunk.

 

A megrendelést követően, de még a kiszállítás megkezdését megelőzően jogodban áll a vásárlástól elállni. Ezt az igényed jelezheted e-mailen vagy telefonon. Ebben az esetben semmilyen költségviselés nem terhel.


A fogyasztóvédelmi jogszabályoknak megfelelően 8 munkanapon belül jogod van elállni a vásárlástól, és - saját költségedre – visszaküldheted azt nekünk, az alábbi feltételek teljesülése esetén:

 

- a mellékelt „Vásárlástól való elállás” űrlap kitöltése

- a terméket eredeti állapotában történő visszajuttatása

- számla eredeti példányának megléte

- kézbesítési bizonylat megléte

- a termék használata során nem keletkezett külsérelmi nyom, mely a továbbértékesítést az eredeti áron lehetetlenné teszi

- az eredeti csomagolás (amennyiben volt ilyen) újbóli felhasználhatóságának megőrzése

 

A fenti feltételek együttes megléte esetén tudjuk a termék árát 100%-ban megtéríteni, a megrendeléstől számított 30 napon belül.

A visszaküldéshez megfelelően becsomagolva postai úton kell eljuttatni a terméket raktárunkba, a következő címre: "UsaSportFan webáruház – Visszaküldött termék", 1138 Budapest, Róbert K. krt. 16/b. A csomagot ajánlottan add fel, az utánvétes csomagokat nem vesszük át.

 

Ha a megrendelt árucikk hibás, illetve nem a rendelésében szereplő terméket kaptad, akkor azt – lehetőség szerint - díjmentesen kicseréljük. Ha ezt nem kívánod igénybe venni, vagy cseretermék hiányában ez nem lehetséges, a termék vételárát visszatérítjük a visszaküldés költségével együtt. Az ilyen jellegű hibát a kézhezvételt követő 3 munkanapon írásban jelezd nekünk a „Bejelenés vásárló minőségi panaszáról” űrlap kitöltésével. A visszaküldött csomagra kérjük írd rá, hogy "webáruház-hibás termék"

 

Az UsaSportFan Kft.  termékeire a jogszabályokban meghatározott szavatosság illetve jótállás érvényes.

 

Melléklet:          Nyomtatvány „Bejelenés vásárló minőségi panaszáról”

                        Nyomtatvány „Vásárlástól való elállás”